Saturday, June 27, 2009

Porvoon iltakisat 25.6. ja KSSK:n mölllikisat 26.6.09

Porvoossa paistoi aurinko, onneksi se lämmitti, tulokset eivät. Agirata oli Laamasen, takaakiertoja ym hässäköitä. Mulla oli hyvä tsemppi puoliin väliin rataa. Päätin nyt keskittyä koiraan ja käskyttää napakasti. No, sitä tein, kontaktit ok, kaarrokset pienet, mutta, mutta... keskityin liikaa koiraan ja liian vähän rataan. Olin ite puolessa välissä ihan vika paikassa, kiellolla koira ohitti muurin. Sitten olikin se tsemppi taas tipotiessään. Kepit meni jaakko-kädellä hienosti. Jalat painoi ihan liikaa, enkä mennyt tarpeeksi kovaa loppusuoraa, hyl. Olin muuten suunnitellut radalle useitakin valsseja, joista vain yksi toteutui. Ei hyvä ei, miksi niitä sinne muka suunnittelee tekevänsä jos ei vaan:
A.ehdi?
B. osaa?
C. viitti?

Hyppiksellä päätinkin sitten mennä vaan takaaleikkauksilla ja heitoilla. Minen valssaa. Tämäkin rata oli alun perin Laamasen käsialaa. Suoraa putkea ja kunnon maalisuora. Rataan olen tyytyväinen. 1 kielto tuli ihan huolimattomuudesta; olis pitänyt vekata Rissalle tietä 8 hypylle, nyt koira pyrki vahvasti putkeen, se kun oli ainut este minkä näki. Pyöritin koiran takas ja päätin painaa loppuun asti tosissani. Kepit meni suorasta kulmasta lähettämällä (!), juoksin täysiä ohi ja tein päähän valssin (ai perkule, valssasinhan mie kuiteskii, taaskaan ei pitänyt alkuperäinen suunnitelma ;)). Namikeppien jälkeen loppusuora, jossa menin niin kovaa kun lähti (eli en kovin kovaa). Vitosella oltiin neljänsiä. Hyvä fiilis, kovaa mentiin :)

Perjantai-iltana KSSK:n kentällä möllikisoissa. Tavoitteena napakkuus ja kontaktit h-a-l-l-i-t-u-s-t-i. Ihan en saanut kilpailujännä-fiilistä, melkein kuitenkin. Tavoitteet täyttyivät. Kontakteilla koira tiesi, mitä halusin. Otin kaikki kontaktit liioitellunkin hallinnassa, vaadin alas asti. Puomilla yritti nykiä, pysyipä nyt tällä kertaa. Alun tein kutsuen, R tulikin vielä lujempaa, kuin oletin, törmäsi päin kun en ehtinyt kääntää tarpeeksi äkäseen. Maisalla oli hieno rata, voittivat ylivoimaisesti! Kuten Tuhokin, jee, hyvä meiän treeniryhmä!

No comments: