Monday, June 15, 2009

SM 2009 Tornio

Reissu oli onnistunut, vaikka omat ratasuoritukset eivät ihan nappiin menneetkään.
Perjantaina 2 agi-rataa. Ei oikein muistikuvia radoista, outo juttu, etten oikeesti muista niistä mitään. Pitikin nollata pää hylkyjen jälkeen ässämmiä varten, onnistuin siinä ;) Kai jäädyin taas pahassa paikasssa, hylyt molemmilta radoilta kuitenkin. Pitää kattoa Sarin videoinnit. Kontaktit ok.

Joukkuerata oli ok. Kepeillä kävelin (?), sitten mentiinkin kovaa. Niin kovaa, että puomilta loikkasi törkeästi ja kaukaa. Annoin palautetta, jonka jälkeen vauhti oli hetken hakusessa. Tuloksissa oli virhe, oli merkattu nollaksi meidän vitonen... Oltiin joukkuesijoituksissa jotain kahdenkympin päälle. Keppi-Maisalle hyl, Joselle nolla (yliaikainen?), Mooseksellakin paukkui kontaktit. Tulos kuitenkin KSSK:n joukkueelle!

KSSK:n maksitkin saivat joukkuetuloksen, hyvä Rilla, Randy, Viivi ja Touho!!

Yksilökisoihin oli hyvä latinki. Jännitti vain vähän, sekin sellaista odottavaa kuplintaa, eikä sellaista lamaannuttavaa paniikkia kuin edellisinä vuosina. Töitä olen asian eteen tehnyt, joten tästä hyvä mieli.
Ihan napakkaa menoa, alkupyöritys niin pienellä tiellä kuin mahdollista, kepeillä uskalsin ottaa sivuttain etäisyyttä. Sitten yliohjasin haltuunotossa renkaan jälkeen > Rissa kääntyikin heti ennakointiin > kielto ja siinä taas pyörittiin volttia. Ihmeekseni ei tullut itkupotkuraivareita vaan menin loppuun asti. Tulos vitska ja yliaikaa. Olin hyppiksellä sijalla 56., 50 pääsi finaliin.

Olipa taas opettavaista seurata Suomen huippujen menoa. On ne hyvät vaan aina tasaisen hyviä, upeita ratoja!! Tietää taas mitä treenata... Ensi vuonna isommalla porukalla Vantaalle!

+mukava porukka, kiitos iippolaisen kaitsemisesta!
+hyvät eväät
+huima kehitys henkisellä puolella!
+opettavaista seurata Suomen huippujen ohjaamista
+mulla piti maastojuoksulenkkari märälläkin keinonurmella hyvin ja koira ei liirannut

-ne kontaktit...
-jäätyminen ärsyttää
-Rissa tuntui hitaammalta kuin yleensä, putkissa varsinkin
-taaskin liikaa improvisaatiota radoilla
-ne harvat toteutuneet valssit levisivät

No comments: