Monday, July 06, 2009

pitäis ja pitäis...

...treenata! Kesäkuussa ainoastaan taisin kisata, treenit ihan jäissä. Sen kyllä huomaa tuloksista... Tänään ohikulkiessa Marian kentällä otin ainoastaan avokulmakeppejä. Rissa menee hienosti oikeaan väliin PAITSI jos on härninä vieressä/takana mikä tahansa este > satavarmasti hakee sen.
Rissa aluksi teki superisti vinkupallolla taas lakisääteiset 5 toistoa, sitten ei enää kiinnostanut oikeen mikään. Meni kyllä, mutta ei täysiä vaan kohteliaisuussyistä. Tauon jälkeen namilla, palkka lopussa lätkällä. Hienosti kesti takaaleikkauksenkin ja ohijuoksut sunmuut. Ei oikein sähköä kummassakaan. Olin päättänyt, etten ota nyt muuta, enkä ottanutkaan. Ei ollut kovin sporttinen olo, karsee plösö.

Ylipitkää rataa tai edes RATAA pitäs ottaa. Ja pitäs pakottautua lenkkipolulle grillin ääreltä...

Ennenkaikkea pitäis tänään päättää, lähetäänkö karsintoihin. Ei niitä nollia olla turhaan metsästetty ja onhan se kokemuksena hieno. Toisaalta jos tuplanolla tulee vaan kerran vuoteen, niin mitä ideaa on lähteä muiden aikaa tuhlaamaan. Ai niin, eräs sanoi, että pitää muistaa suoritustemme viihdearvo yleisölle, josko siinä ois syytä lähteä Turkkuseen ;)

No comments: