Sunday, July 19, 2009

MM-karsinnat 18.-19.7.09 Turussa, SOOLO RULES!

(kuva Jani Katisko)
MEIÄN TREENIRYHMÄN STARAT, IIDA JA SOOLO THE SHELTTIPOIKA PÄÄSIVÄT MM-JOUKKUEESEEN!! Yhteistuloksissa medien toka paras koirakko! En ihan äkkiä muista milloin oisin jännittänyt enemmin kuin Sopan finaaliradalla, hylky alla ja (nopeanolla)tulospakko. Turhaa jännitettiiin; Iida teki sen minkä lupasi!! Onnea armaalle treenikaverille, jonka pää kestää ja jalat vie!!! Osa treeniryhmästä on jo maanantaina varaamassa lippuja Itävaltaan, ite vielä mietin. Olis se mahtavaa kyllä lähteä sinne kannustamaan! En vaan tiiä onko mun hermorakennne sellainen, että pystyisin kattomaan niin tuttua MM-kisoissa, nyt jo itketti ja kiljututti kuin aikoinaan Dingon konsertissa ;)


Lauantai alkoi meillä aika kaoottisesti: jäätiin ensin aamulla jumiin parkkihalliin ja lisäksi myöhästyin (!) omalta vuoroltani. Onneksi oli joustoa, vaikka olikin arvokisat. Mulla oli taktiikkana stressata kaikkea muuta ja myöhästellä niin ei sitten radalla enää jaksanut ;). Rissaselle nolla ekalta radalta, sij. 6. Olin niiin iloinen, että putkahti nolla alkuun. Parissa kohdassa kaarrokset levis ja putkesta lähti väärään suuntaan ok kuitenkin. Rissalle tokalta radalta puomin alastulo ja kielto. Sunnuntaille siis sijoitus 13.


Sunnuntaina päätin mennä riskillä, kaikki tai ei mitään. Sunnuntain ekalta radalta heti alkuun tosi tyhmä kielto puomilta, mun silmään koira haki putkea (vaikka taisikin hakea oikeaa estettä...?). Kelpo rata siitä eteenpäin. Paremmille tuli epäonnistumisia, joten sij. 10. eikä hylkyjä. Hyppikselle lähdin innolla. Pussista koira lähti käsistä, mulle saattoi tulla siinä jäätyminen =hyl. Harmitti. En saanut kunnon tappovirettä päälle enää vikalle radalle, vaikka nopea nolla olis vaikuttanut vielä paljon. Tuntui oudolta odotella OIKEIDEN huippukoirakkojen kanssa omaa vuoroa, että mitä hittoa mie oikein täällä teen, vieläkin kun oltiin melkein kymmenen sakissa. VÄÄRÄ ASENNE! Taas putkiansa imi, mulla ohjaus että asenne oli ihan pyllyhanurista!
Meikäläisistä kisasi mineissä Sumi ja Maarit, Maarit unohti radan ja toisella radalla vikalta esteeltä kielto. Sumi meni ihan kelpo vauhtia. Makseissa Allan ja Randy 2xhyl. Hyppis oli hieno, ihan lopussa hylkyimuri putki vei karvanaamaa=hyl. Touho ja Jenni 2xhyl, Jenni olisi kyllä pystynyt parempaan, ensi vuonna sitten ;) Muunvolkkia ja paljettihanska!


Viikonloppuun mahtui huikeita kokemuksia ja hauskaa yhdessäoloa, kiitos taas Pessan tytöille avusta Iin kanssa ja Iidalle jännitysnäytelmästä huipennuksineen!! Ja on se Rissanen vaan upea kisakaveri, parempi mitä ikinä ansaitsisin...

3 comments:

jaana said...

Hyvä Rissanen :) ! kyllä täällä kasvattaja on ehtinyt seurata teidänkin menoa :), hienoa on ollut !

Jenni said...

Hyvältä alkaa näyttää teidän meno, ens vuonna teette "Iidat", miskipäs ei:-)Catwalkit vaan pois mielestä ja omaa suoritusta tekemään!
Terveisiä Ritari Rohkealle ja sille paremmalle parsonille;-)

Jenni, Tuho the MJ ja Tete-Teppo

Jenna ja Miisa said...

Miisa kävi jättämässä jalanjäljet teidän blogiin, ennen kuin simahtaa hotellin tuolille väsyneenä Kouvolan kisoista. Huomenna sitten Mikkelin näyttelyyn. Terveiset Jaanalle toimitettu ;)