Sunday, March 28, 2010

28.3.2010 Kotka

Ruonalan kuplahallissa oli taas huippu olosuhteet: lämmintä ja pohja piti ja oli joustava. Kaikki kolme rataa oli Lummerannan jouhevia ratoja. Eka agirat oli oikein hyvä, mentiin tosi pienillä teillä takaaleikkauksilla ja fiilis oli hyvä VAIKKA eräs ei osunutkaan puomin kontaktille... En oikein tiedä miksi jättäydyin jälkeen, en ainakaan katonut koiraa kun ei ole mielikuvaa moisesta. Toiseksi nopein aika vitskalla.

Hyvin sain nollattua pään siitä kontaktivirheestä seuraavalle agiradalle. Perusohjauksella ilman turhia hienosteluja nolla ja oltiin kolmansia. Oli kiva mennä, joskin ajatus harhaili hyvin oudosti kesken suorituksen(!?). Mietin mm. Viianmarjon balance-juttua, muffinssireseptiä ja omaa polvitukea ja ties mitä kaikkea asiaankuulumatonta ehti reilussa kolmessakymmenessä sekuntissa miettiä, outo juttu!

Hyppikselle päätin viedä vaan täysiä pertsalla. Rata vaati paikoin napakkaa haltuunottoa ja kuplahalli raikasi tässänäin ja tännepäin... Ohjaus jäi yhtä haltuunottoa vajaaksi: Rissa haki keppejä mun mielestä itsestään selvän putken sijaan, siitä kielto, kaarratusta ja räksytystä, mutta sain pelastettua. Maltoin vielä loppuun asti ohjata, hyvä mie ;).

Maisa sai kans yhden nollan, ettei tarvinut Sannan kävellä kotiin ;)

1 comment:

Anonymous said...

Saat joskus lainan PowerBalance lätkää ;)
t. Marjo