Monday, May 17, 2010

KSSK 15.5.2010

Hellekisat kasvihuoneessa. Olosuhteet harvoin meitä häiritsee, ei nytkään tehnyt tiukkaa, vaikka pirun kuuma olikin. Eka hyppisrata Allanin ihan kiva. Videolla näkyy omituisen töpöttelevä askellus ohjaajalla... Takapäädyn ansapaikkaa en tutustumisessa älynnyt, kuten ei moni muukaan. Koiran linja vei meillä ohi putkesta, kun olin jäljessä takaaleikkauksessa muurilla, vauhti loppui kuin seinään. Rissa oli hienosti kuulolla ja meni kovaa. Radalta siis vitonen putken kiellosta.
Hyvä fiilis jatkui seuraavalle radalle. Kokkosen virtaava agirata. Avokulmakepeiltä kielto, turhaan puskin enkä malttanut antaa Rissan hakea ite. Kovaa mentiin nytkin, oma juoksu tuntui irtoavan helpolla. Epätyypillistä kannustuskiljuntaa, laittakaa äänet pois ;)
Vika rata ja lataus ihan huipussaan. Keskityin niin ehtimään juoksuvalssiin ennen aata, että unohdin kokonaan ottaa sen kisakaverin mukaan ohjaukseen! Niin nolo alkeiskurssi-moka! Rissa kävi jo ihan kuumana vaillinaisista ohjeista, aalla ei tuntunut olevan hallinnassa, otin sen sit uusiksi. !
Videointi tästä neljän sekunnin hylystä on Viianmarjon, eron huomannet verrattuna aiempiin kännykkäkamera-taltiointeihin :) Paras luonnetesti pennulle on 4-v synttärijuhlat. Siellä se Ryyni painatti joukon jatkona roikkuen päivänsankarin batman-viitassa, oli kuin kotonaan serkkutyttöjen pusuhalisylittelyssä ja siirtyi itse häkkiinsä nukkumaan aikansa riehuttuaan. Ihana!!

No comments: