Thursday, May 27, 2010

Santalahti 2010

Nää tais olla vikat kisat enne SM-kisoja. Ei oikein jäänyt hyvä maku suuhun, oma asenne pännii. Lauantaina kolme starttia ja kolme hylkyä. Latausta ei minkäänlaista, ihan liian rento fiilis. Tulostasosta huolimatta mukava aurinkoinen päivä mukavassa seurassa, kiva oli maksejakin nähdä. Tuloksilla ei meiän porukka oikein juhlinut, Tiialla sentään hieno hylky ja Sari sai nollan ;)

Ehkä ekalla radalla oli sentään vähän yritystä. Kamalaa katsottavaa kuitenkin. Huomioikaa, että ihan oikeesti oli tollasella ohjauksella nolla aina sinne vikalle putkelle asti! Rissa ei ottanut ollenkaan mun kömöjä ennakointiräpellyksiä tosissaan. Tuntui, että koko ajan pyrki päinvastaiseen suuntaan ja pirun kovaa. Äänet pois, multa saattoi päästä ruma sana siinä putkella...


Rillan hyppis, muistaakseni kuudenneksi?


Tiia ja Kitka


Viiankin radan videoin, tai niin ainaskii luulin, ei löydy ei, sori Marjo.
Meille hyppikseltä huolimattomuushylky heti alkuun ja Rissanen paineli esteitä omavalintaisesti (no kai nyt kun kukaan ei tosissaan ohjaa). Marssin kesken kaiken radalta ja okeiokei, se näyttää niin epäurheilijamaiselta, etten laita edes videota... Vika rata Siimeksen mukavan virtaava. Alku hyvä, niisto toimi, se olikin ainut lohtu tällä radalla. Puomilta loikkasi ihan törkeesti, sen jälkeen tavoitteena ainoastaan hallitut aa ja keinu. Niissä onoffiin menemisessä meni taas viikko. Huoh. Kepeillä en korjannut kun jätti vikan välin menemättäkun valssasin liian riehakkaasti ;) Ryyni oli reipas ja sai ikäistään leikkiseuraa, Abysmal-kennelistä viikkoa vanhempi parsonneiti Nila. Onks Ryyni vähän underdog?

1 comment:

Marjo said...

Helpotuksen huokaus kun videota ei löytynyt ;)