Wednesday, June 02, 2010

Treeniä ja pennuntuoksua

Treeneistä en kehtais edes laittaa... Viime viikolla alkuviikosta oikein onnistuneet treenit. Asenne kohdellaan ja onnistumisia tuli, ennekaikkea jäi hyvä mieli. Keskiviikkona kontaktit Rissa hiipi ja multa meinas leikata kiinni. Perjantaina Kahjojen Ninjojen ylipitkä hapotusrata, just tällästä olen ollut vailla. En vaan oppinut rataa, en sitten millään, keskittyminen ihan kateissa ja varsinkin se tappoasenne. Tekemisessä ei mitään syvempää ajatusta ja alitajunnassa jysjyttää, että kohta on SM:t, ihan kohta, ei ole aikaa treenata...

Tällä viikolla avokulmakeppejä, onnistumis% 75 eli ei edistystä siinäkään. Nyt pitää vaan nollata pää ja keskittyä onnistumisten ajatteluun ja paukuttaa SM:ssa kaikki panokset pöytään.

Vein koirat just hoitopaikkoihin, lähden viikoksi Jorgoksen luo ouzoa juomaan. Ikävä tulee pentulaista! Ryyni on aika ihana. Meillä on olosuhteiden pakosta koirilla aika tiukka tupakuri ja niin Ryynikin itse marssii häkkiinsä yöpuulle. Jotenkin liikuttavaa, miten nopeasti se on omaksunut talon tavat. Rissaa tietty mallittaa, hyvässä ja pahassa. Kohta mulla on kaksi pyllykärpäsneurootikko-parsonia... Ryynäri on kyllä tosi sopivan oloinen mulle, suora, reipas ja saalisviettinen. Mujusen opein ollaan patukkaleikit jo aloitettu ja hyvältä näyttää, on 2 kiloa tiukkaa tahtoa patukan toisessa päässä!

No comments: