Saturday, May 08, 2010

KSSK:n hallin avajaiset 8.5.2010

Möllikisoissa, en ees muista koska viimeeksi ollaan osallistuttu. Nisuminna oli suunnitellut kivan radan. Mulla ihan kisafiilis, jännitikin snadisti. Tavoitteena mulla sujuva rata. En ole ohjaukseeni tyytyväinen:
-jäin jarruttamaan useammassa kohtaa
-paikkasin väärän etäisyyden karjumalla
-ennakointi, ai mikä ennakointi? Ei ollut mitään ennakointeja, kaaaaaaarrokset sen mukaiset
-en keskittynyt puomin alastulossa (en taaskaan edes muista siitä mitään, Rissa hyppäsi, tosin matalaa loikkaa...) Hyvää oli nopeat kepit ja tietty ne takaaleikkaukset. Olisin kyllä pahassa liemessä, jos Rissa ei osais niin hyvin hakea esteitä.
!
Hauska päivä kaiken kaikkiaan. Pikku-kepo oli lapsi-koira-kisassa Rissan kanssa kolmas! Olisi hänen mielestään kuulemma ollut kivempi päivä ilman turhia koiria räksyttämässä eli ei vieläkään ole onnistunut käännytys kunnon koiraihmiseksi, edes karkkilahjuksilla. Tyttis Tessa voitti kisan <3 Salkkarujulkkis Olga Temonen oli tuomaroimassa, oikein sympaattisen oloinen oli hän.

Saattoi kilpailuhenkisyys nostaa päätään hieman: lisäohjelmana oli kellotettua hyppysikermää ja pujottelua. Pahasti jäi kaivelemaan evoluutiomalli-Teten parempi aika hypyillä, okei, olen mie nyt jo toipunut ;). Kirpparilta taas ostin enemmän rojua kun sain myytyä, ounou.

Enää 3 yötä siihen, että jyynouhuu, kotiutuu!

Teten ihan ekat möllikisat ikinä

2 comments:

Maiju said...

Olit sitten törmännyt meidät Peppiin ja sen uuteen emäntään Alliin! Tsemppaahan niitä kovasti aina kun törmäät.

Alisa said...

Tuollahan me ekaan kertaan oikeastaan törmättii :D hassua, kun yks tunnisti koiran vingusta... se Pepin ikimuistoisin ominaisuus ;D

Ja onhan se Umppa aina stempannut, thänks for that näin yli vuotta myöhemmin ensitapaamisesta... :D