Monday, November 22, 2010

KN vko 46

Mulla mennyt muutama päivä vaakatasossa, keuhkoputkentulehdus. Lämpöä oli jo keskiviikkona,treeneihin silti oli pakko päästä: pöydän täydeltä herkkuja oli tarjolla. Juhlimme evoluutio-bortsujen ekoja virallisia nollia. Jatkossakin toivon BC-tyttösille Tetelle ja Rallille ja varsinkin ohjaajille onnea kisoihin, joka nollasta suklaakakkua! Lappeenrannasta tulikin lauantaina Rallille taas nollavoito, onnea!
Älysin sentään olla treeneissä ottaa suht iisisti. Suoraa (muuri, hyp, hyp, hyp, rengas) lähettäen ja vastaanottaen. Ryyni ei vielä etene suoraviivaisesti, jos ei ole avustajalla palkkaa maalissa. Treeniä, treeniä...

Päätin, että estetreenin sijaan vahvistan pari kolme seuraavaa kertaa hallilla ainoastaan:
-paikallaanolo ISTUEN
-lelusta luopuminen
Meinas nimittäin huumori loppua ton täpläpepun kanssa.

Puomi alkaa olla jo hyvä matalassa vireessä namipalkalla. Ryyni hakee oikeaan asentoon itsenäisesti vaikka jään taakse. Vaihtelimme palkkaajaa, ettei ala kyttäämään immeisiä. Jäi hyvä mieli!

Nyt on pakko ottaa rauhallisesti; pelkät arkiset toiminnot saa keuhkot vihlomaan. Juoksemiseen tulee ainakin parin viikon tauko. (Lasketaanko agilityjuokseminen lääkärin kieltämään juoksemiseen? Lauantaina ois KSSK:n kisat...)

No comments: