Thursday, November 11, 2010

Pikkujouluja, treeniä, ym

Mukavimmat KSSK:n pikkujoulut ikinä! Koko perheen koirapuuhailu oli kivaa, onneksi ei kilpailuhenkisiä olla, eihän ;)? Speedrace kisassa huomasi varsin eron Rissan ja Ryynin juoksutyylissä: Rissa pomputtaa, suorallakin laukan pituus vaihtelee melkoisesti. Ryynänen taas tikkaa tiukalla, matalalla laukalla. Ja mikä vietti! Vielä oli Rissa hivenen nopeampi, tuskin kauaa ;)
Tässä maksien "Kahjot Ninjat" finaalirata : Tete vs. Piuha. Kokko voitti;).


Tiia, Umppa ja pennut
Piuha ja Ryyni ovat niin hellyyttäviä, molemmat on tohkeissaan ja jotenkin niin tosissaan tekevät hommia. Otettiin rataa (hyppy, rengas plokattuna, hyppy, hyppy, mutkaputki, hyppy, hyppy) kutsumalla, lähettämällä ja mukana ohjaten. Tavoitteena saada ryyni hiffaamaan, että niin kauan mennään täysiä eteen tulevia esteitä kunnes toisin sanotaan. Rakensin muuten Rissan lähetyksen eri tavalla aikanaan, pallolla kuumentaen ja aluksi ilman esteitä. Otin Ryyniksellä myös kontakteja, Tiia palkkas alas lätkälle ja jäin itse taakse. Vikat pari ilman lätkää, ok. Imu täppäämään edelleen kova, nyt ainoastaan palkattu namilla. Pitäisköhän alkaa hetsaamaan jo lelulla, siis koira valjaissa ja avustaja kehiin? Veikkaan, ettei tajua yhtään mistään 2on2off:sta kun oikein kunnolla kiihtyy! Piuhan menoa onnistuttiin videoimaan. Toi kohta, missä piukkis lähtee harhailemaan, johtui itsetuhoisesta kamikaze-varpusesta. Se aika huoletomasti tolleen niinku pikkulinnuksi hengaili radan reunalla, oisko halunnut liittyä kahjoihin ninjoihin?


Juoksin keskiviikkona 5km kolmessa vartissa. Lapseni isä väitti jonkun juosseen vitosen reilusti alle vartin. En usko, koska miekin menin aika täysii ;)

2 comments:

Leena, M&M said...

Meillä (koirien) liikkumisen kanssa sama homma. Kovemmassa vauhdissa vanhus lähinnä laukkailee miten sattuu, harvoin ravaa. Manna puolestaan vaihtaa nopeasti matalaan, matkaavoittavaan raviin.

Emäntä puolestaan palaisi 5 km:n juoksulenkiltä ehkä seuraavana päivänä :)

jenni said...

voitais mennä yhes juoksemaan, tossa vauhdis saattasin just ja just pysyy mukana;-)