Tuesday, November 30, 2010

KSSK:n kisat, Motivointiseminaari, ym...

Lauantaina piipahdin katsomaan KSSK:n kisoja, itse en vielä uskaltanut startata. Kyllä hyvät on vaan niin hyviä! Tiukkojen käännösten merkitys korostui ainakin hyppärillä. Tietää taas mitä treenata. Rissan kanssa olis ollut aika haastavia kohtia radalla.
Sunnuntaina kävin Marian hallilla seuraamassa Piilonkiertäjien (?)motivointiseminaaria. Tosi paljon oppii seuraamalla muita, sain pari hyvänoloista vinkkiä Ryynin kanssa leikkimiseen (tai siis sen lelun irrottamiseen..).

Tiistain treeniryhmäläisten videot juutuupissa, löytynee sieltä hakusanalla parsonrissanen. Jatkossakin varmaan joudun laittamaan ton kautta videot, bloggerin kautta suoraan ei enää saa laitettua(?). Hö, menee liaan vaikeeks mulle ;)

Rissa tuntuu kärsivän pakkasista enemmän kuin ennen, takki päällä liikkeet epäpuhtaat, ainoastaan tarpeillaan suostuu pikaisesti käymään. Se tuntuu jotenkin vanhentuneen lyhyessä ajassa. Onhan tuo ansainnut jo lepohetkensä lämpöisten vällyjen alla. En ehkä haluaisi itselleni myöntää, että Rissa on kuitenkin jo yli 8v ja sen kanssa on aina paljon treenattu ja kisattu. Eihän nämä elukat ikuisesti jaksa, vaikka niitä miten huoltaa. Kevättä odotellessa...

1 comment:

Jaana said...

Kiitos videosta, Umppa. Laitoin sen myös omaan blogiini. Toivottavasti sopii sulle. En tiedä, olitko tänään vetämässä treenejä vai oliko treenejä ollenkaan kylmyyden takia, mutta me ei pakkasen takia lähdetty Kouvolaan yrittämäänkään. Josko ensi viikolla olisi leudompaa.