Tuesday, January 18, 2011

Hauskoja treenejä!

14.1. käytiin KSSK:n puolella Sannan ja Sarin kanssa. Otettiin JAU:n kisojen hyppiksen alkua mukaellen. (Rissa saikulla, kisoissa otin sen kanssa pakkovalssi-tsydeemillä kun sylkkärit ja niistot sillä niin kömöjä).Ryyni taipuu tosi hyvin sylkkärillä ja pikkumölli oli muutenkin tarkkana. Juutuupissa treeneistämme pätkiä.


Mulla oli treenejen tavoitteena pitää pää kylmänä, viime treeneissähän pikkasen meni pinna. Olo oli liiankin rauhallinen ja ohjaus passiivista. Parempi se kun keittää yli? Siis tässä vaiheessa vielä ;)

Keinunlla aloitettiin pudotus, ihmeekseni olikin Ryynäri aika epävarma homman mielekkyydestä. Palattiin nakkipalkalla päähän menoon. Otan keinulle käskysanaksi ALAS, en vaadi täppäämään, vapautus TULE-käskyllä.

Eilen Sari, Jenni ja pennut-treeneissä kuokkimassa. Ryyni oli tosi hyvän tuntunen ja oli kivaa! Nyt ampui putken umpikulmaan hienosti. Renkaalla liikaa kiinni siitä miten mie näytän, selkeesti kuiteskii alkaa hiffaamaan. Ryyni tarvii toistoja hypyille irtoamiseen, ei hae jos ei ole linjassa, nyt treenattiin ruokakipon kanssa irtoamista.

No comments: