Wednesday, January 05, 2011

Rrrengas!

Ryynin kanssa meinas jo mennä hermot renkaan kanssa. Olen pitänyt tähän asti sivuilla siivekkeitä. Nyt kun aloin häivyttämään niitä, ei Ryynäri tajunnutkaan enää ideaa mennä just renkaan läpi. Yhtään jos jäi väliä renkaan ja siivekkeen väliin niin siitä punkemaan. Niin tyhmä moka, mistä aina muita varoittelen: AVUT POIS AJOISSA!
Aloitin nyt renkaan opettamisen ihan alusta, kokonaan ilman apuja. Merkkasin lelulla ja kutsuin kymmenisen toistoa ja merkkasin ja lähetin läheltä molemmilta puolin. Tiistaina tein vielä saman setin, tuntui pikkasen raksuttavan. Huomenna himottais kokeilla jo vähän kauempaa. Baby steps...

Pituus on hyvällä mallilla, Ryynillä hyvä laakahyppy. Okseri ja muuri ok, en ole vielä tehnyt näillä tiukkoja ennakointeja, ainoastaan suoraan.

Tekniikkaa vähän: kolmella sivuttaishypyillä takaakierto-päällejuoksu, toimii hyvin jos olen ajoissa. Sivuttaihypyillä välistävedot: Välistävetoihin pelkällä vastakkaisella en saa toivomaani vastinetta, vaikka lelu kädessä. Ryyni tulee kyllä käteen, mutta kaarroksella ja jotenkin himmaten = ei haluamallani raivolla. Oma ajoitus myöhässä vai pitääkö ennakoida VIELÄ aikaisemmin? Onko pakko ottaa välistävetoihin niitä puolvalsseja tehosteeksi vai jatkanko pelkän vastakkaisen vahvistamista (koska olen aina vaan niin surkea liikkumaan sivuttain saati takaperin)?

Puomilla pelkkää alastuloa x10, nostin laskevalle, Maarit palkkas alhaalla. Otin sivuetäisyyttä, ohijuoksua ym. meni hyvin vaikka Ryyni kävi aika kuumana.

Rissa kävi taas Purhon Mirkalla, nyt oli ranka paljon parempi, ei jumeja ym. Tulimme lopputulokseen, että kylmät ilmat saanevat aikaan ne likkeiden epäpuhtaudet. Rissalla on ihan olematon pohjavilla tänä(kin) talvena. Kevättä odotellessa... Onneksi viikonlopuksi on luvattu lauhempaa, on pitkästä aika kisat sunnuntaina. Onkin ollut Rissan kisauran pisin kisatauko, tasan 3 kk. JAU:lla on oikein megakisat, yli 60 osallistujaa minikolmosissa. Sannan ja Maisa-parsonin kanssa lähdemme aamulla klo 5.30...

1 comment:

Jenna said...

Kyllä ihan kateudella luen miten hienosti panostat pikkulikan agilityuraan jo ihan pienestä pitäen. Mulla on asennevamma ja mennään ihan harrastuspohjalta... Ehkäpä keväällä voisit antaa meille vähän oppia???

Onnea kisoihin Rissasen kanssa!