Tuesday, February 01, 2011

Aurinko!

Totisesti olen kaivannut auringon paistetta! Tänään kunnon hölköttelylenkki. Rissakin mukana, se on jo täysin kunnossa, iso kiitos Rissan kuntouttamisesta kuuluu eläinfysioterapeutti Mirka Purholle. Eilen taas fyssarilla, jumeja ei ollut ja tästä eteenpäin Mirkalle vain normaaliin ylläpitohuoltoon kerran kuussa.

Aksaa on treenattu Ryynin kanssa ja alkaa se agilityaurinkokin taas paistamaan:
KEINU Itseni lisäksi tarvitaan vähintään kolme avustajaa... Ihan hyviä toistoja. Tosi helposti alkaa himmaamaan kun alkaa pienikin tiputus, pitää vaan saada nopeita päähän menoja paljon!

PUOMI/AA Olen ottanut ohijuoksuja (näissä lätkä maassa ihan vaan mun tukena ;)), vältän kääntymistä ja muitakin apuja. Pari kertaa oon palkannut jo lelulla, en osaa ite olla riittävän rento, vielä ;)

KEPIT Nyt alkoi kepitys! Sain vihdoin roudattua uuden alkeiskurssin kunniaksi verkot Marian hallille. Hetsasin alkuun leluun huolella(nakkisukka), Ryynillä intensiivinen ote ja tekemisen meininki. Otin 6 keppiä täysverkoilla. Heti eri lähetyskulmista, keppien päässä lelu (jota miekin muka tavoittelin kilpaa aluksi). Parilla toistolla alkoi mennä matalalla(!) ja tiukasti(!) ja KOVAA(!)! Otin n. 10 toistoa ja tuntui hyvältä. Tuunaan vielä verkkohässäkkää, että kaikki palat olis helposti irrotettavia. Alan ottamaan randomilla pois paloja, palkka aina valmiina lopusssa tai jos heittämällä (virettä JOS tarvii nostaa) niin lelu ilmassa hyvissä ajoin ennen kun koiraa ehtii loppuun. Avustajan kanssa liikkuvaa lelua ja taistelua, se kun nyt tuntuu mieleisintä olevan pienen täplikkään mielestä.

No comments: