Monday, May 02, 2011

Ihana toukokuu

Päivityksiä yleisön pyynnöstä:

Pääsiäisenä kroatialaisen Zeljko Goran koulutuksessa Mareenalla. Radalla oli vain hyppyjä ja putkia, perushuttua. Meille erittäin hyödyllinen eikä yhtään liian helppo treeni. Kroatianpoika äkkäsi meillä samat vanhat iäisyysongelmat:
-valssit myöhässä...
-mulla tsemppi laskee virheestä (ja Ryynillä kans, sitä tarvii viedä ihan tosissaan tai se ei vaan kulje)
Hyvää löytyi myös:
-varsinkin putkeen lähettyy varmasti
-koira ei lennätä kaarroksissa vaan menee niin tiukasti kun mahdollista (on niihin käännöksiin kyl treeniaikaa panostettukkin)

Ryyni oli pähee helteestä huolimatta, kunhan jaksoin itse tehdä töitä. Tosi kiva pieni<3. Rissan kanssa olen tehnyt pientä tekniikkaharkkaa, ennakointeja ja valsseja. En taas saa itseäni oikein treeneissä oikeaan vireeseen Rissan kanssa. Eipä taida mummokoiraa haitata, jotenkin liikkistä miten on tosissaan kun pääsee radalle. Torstaina Rissalla P-haun iltakisat ja näillä näkymin vien Sarin Ralliakin, maksikolmoset, JAIKS!! Ryynillä pari kertaa kaikki verkot pois kepeillä; "helpolta" puolelta menee hyvin, mut arpoo ja koheltaa toiselta puolelta viedessä. Siis täh! Tasan yhtä paljon olen tehnyt samanlaisia toistoja molemnmin puolin, missä vika (siis muualla kun mun korvien välissä?)? Palailen random-verkkoihin ja otan vedätyksellä lisää vauhtia ja varmuutta. Hölkkäilyt ja lihaskuntotreenit ovat olleet tauolla. Äkäinen tulehdus selässä, nyt jo helpottamaan päin. Ihme juttu, kipu rajoittaa pihahommien tekoa kotona, mökillä ja raksalla, mut agilitya pystyy kyl menemään...;) Ai niin, meiän talo on myynnissä! Ostappas se. Kävelymatka KSSK:n hallille/Mareenalle, loistavat ulkoilumaastot, aidattu piha ja parketissa valmiina koirankynnenjälkiä. Ryyni jaksaa pusutella:


No comments: