Sunday, May 15, 2011

Party animal

Tänään juhlittiin pojan 5-synttäreitä, aika hulabaloo! On se jo iso pokko <3 Äsken ennen nukahtamista mietti, pitäiskö juhlia synttäreitä useammin kun vaan kerran vuodessa kun se on niin kivaa.

Tasan kuukausi SM-kisoihin! Ne on mun vuoden päätavoite, en varmaankaan edes lähde karsintoihin. Rissa on jo 8-v joten eiköhän nämä ala olla viimeisiä arvokisoja. Olen ihan hyvällä mallilla henkisen valmennuksen osastolla, psykoterapeuttisten valmiuksien opiskelussa on puolensa ;)

Oma fyysinen kunto ei ole läheskään aikataulussa. Selkävaivat ja oma saamattomuus syynä. Ja herkuteltukkin taas on, voivoi. Nyt jatkan suunnitellummin:
2x viikossa hölkkälenkki väh. 30 min
2x viikossa joko lihaskunto tai HIIT (yök ja kääk!)
sit zumbaa ja sauvakävelyä jos ennättää. Lampilan Jukalla pakko käydä selän ja pohkeitten takia joka kolmas viikko huollossa, huonoks on päässyt.

Agility seuraavan kuukauden aikana: Rissan kanssa treenit 1-2x vko. Koira osaa sen mitä täytyy jos vaan sitä veis joku tolkun kanssa. Mitä sitä vanhaa rytyyttämään. Meidän tapauksessa tärkeintä on kuitenkin mun korvien väli. Santalahdessa la-su 5 starttia. Vielä auki pääsenkö su. Sit kai heinola? ja kotikisat. Tavoitteena sujuvuus, rohkeus ja tsemppi kohdalleen. Ei haittaa vaikka nolliakin tulis, itsetunnon vahvistamiseksi ;)

Eilen oli ekat ulkotreenit ja varsin opettavaista ja kivaa! Bordercollie vs. parson-haastetreenit teemana napakat ja nopeat on-offit. Tais bortsut voittaa tällä kertaa. Kentän puomi paukutti, ei hyvä, kaikki koirat jollain tavoin reagoi. Rissan kontaktit nopeat ja tarkat, poikkari ei toiminut (eihän se ikinä toimi sillä), välistäveto kans ihan nevöhööd.

Ryyni pikkuhirviö:
-kontaktilla himmaaminen, jep, jäi ylös ja napitti silmiin... Lätkällä ja avustajan palkalla vahvistettiin oikeaa asentoa. Testattiin johtuiko mun liian painostavasta käskyttämisestä, sen puutteesta vai mistä. En nyt stressaa, vahvistan vain oikeaa. Meni muuten just oikein kun lataus oli viimein kohdalaan eli taas tullaan tähän mun omaan asenteeseen tai sen puutteeseen!
-pieni kuumenee ja menee ihan pöpiksi jos en ole ajoissa.

Kepit meni (joka kerta kun meni sinne kepeille eikä hyppinyt putken yli) oikein ja nopeasti, ei nyt mikään sikanopeet mut hyvällä mallilla.
Miks mie en muista, ettei Ryyni tarvi vahvaa vastakkaisen haltuunottoa ennakoinneissa? Perhanan hitto ja hemmetti! Rissaa kun saa kauhoa ja vääntää ja silti lennättää niin en vaan meinaa tajuta, että Ryyni on ihqu kääntyvä evoluutiomalli<3

Lähtötilanne alkaa olla hallinnassa, viimeisimmät treenit 100% onnistumiset. Uskokaa tai älkää, ainoastaan asenteen muutoksella!


Ryynin kanssa päästään Nuorivuoren Helin oppiin, tehotreeniä 4x touko-kesäkuussa. Kivaa!

1 comment:

Alisa said...

On huomattu: asenne vaikuttaa ihan hirveesti (: