Tuesday, December 20, 2011

Tavoitteet 2012

Tähän aikaan vuodesta on aika tarkastella toteutuneita tavoitteita ja asettaa uusia seuraavalle vuodelle.
Ajan käytön suhteen on aina tasapainottelua. Itse olen pähkäillyt, että olen paljon parempi äiti, vaimo, työntekijä ja opiskelija, kun saan ajoittain sopivan annoksen agilitya!!

Olen yrittänyt treenata omaa liikkuvuutta: Iidan sirkuskoulussa olen käynyt aina kun olen töiltäni ennättänyt, lisäksi lenkkeilyä, jumppaa, uutuutena spinning;). Tässä iässä alkaa liikunnan lisäys tuntua ainoastaa erilaisina kolotuksina: milloin prakaa polvi, milloin jumittaa alaselkää. Periksi ei anneta, lyllerrys jatkuu!
Henkinen valmennus on tähän asti ollut oikeilla raiteilla. Mun täytyy nyt tiedostaa, että silläkin sektorilla harjoitteet täytyy mätsätä tavoitteisiin!

Rissan kanssa on jo jäähdytelty. Arvokisat jäi väliin, ei kyllä oltu enää treenattukaan arvokisat tavoitteena, oikeestaan ei olla juurikaan edes treenattu. Rissa on hyvässä kunnossa ja kisoissa sijoitusnollia on tullut ihan kivasti. Vuoden kohokohta Rissan kanssa Lappeenrannan piirinmestaruuskisojen ekan radan nollavoitto, joka oli se odotettu kolmaskymmes nollavoitto kolmosissa! Sitä juhlittiin runsaalla alkoholilla narttujen yöjuoksuissa ;) Kiitos rakkaat!
Tavoite Rissan kanssa vuodelle 2012 on nauttia yhdessä tekemisestä, oli se sitten kisaamista tai sohvalla pötköttelyä. Yhtä nollaa vaille on tulokset arvokisoja varten plakkarissa. Kisaan parit kisat Rissankin kanssa sitten kun Ryyni on kolmosissa, siihen asti keskityn pääasiassa tohon kakaraan. Katsotaan kesällä, mikä on Rissan kunto ja sen mukaan arvokisoihin..? Niin ja poika saa halutessaan mennä sen kanssa jatkossakin möllikisoissa!

Ryyni on yllättänyt positiivisesti! Kisaamiseen on jo nyt tullut rutiinia ja tasa-paino vauhdin ja tarkkuuden kanssa toistaiseksi on ollut ok. Kahdeksalla startilla kakkosiin, se oli kyllä mulle iloinen yllätys! Tavoitteet 2012 Ryynin kanssa ovat selvät. Kimppatreenejä edes pari kertaa kuussa. Valmennuksia Oreniuksella ja Satulinnassa. Esteosaamista ja tekniikan hiomista omineen. Kisataan kohtuudella nyt talvella, pyritään nostamaan nolla%. Maltetaan panostaa kisatilanteissa tarkkuuteen, koko ajan tiedostaen miksi tehdään mitä tehdään, niin treeneissä kuin kisoissakin. Näillä eväillä pitäis olla kolmosissa keväällä ja sit vaan katsotaan mihin meiän paukut riittää!

No comments: