Wednesday, January 25, 2012

Hereillä!

22.1.2012 Hyvinkäällä JAU:n kisat, 3 starttia meille kanimikkosille.
Jenni erehtyi Kausalan paikeilla kysäisemään henkisestä valmennuksesta ja jo Lahdessa näytti katuvan kysymäänsä ja olevan valmis heittäytymään moottoritielle ;)Vitsi, vitsi! Oli itselleni oikein hyödyllinen kertaus, mitä olen tehnyt, mulkä on toiminut ja mikä ei. Edellisenä viikonloppuna saattoi mulla olla tauon jälkeen ns. näytön paikka ja siitä yliyrittämistä (tms?). Nyt oli meidän autokunnalla ainoastaan tavoittteena olla HEREILLÄ!
Eka rata Risto Ojanperän haastava viritys. Ei tainnut tulla montaakaan nollaa missään kokoluokassa. Mie hoin itselleni, et hei kamoon, tää ei ole mahdoton, ei ole ei. Meillä ihan hyvä rata, yks rima alas (valssi saattoi olla syynä...) ja "ehkä-kielto" josta ei tuomiota. Vitskalla voitettiin tämä rata!

Toka rata... En tiedä mitä kävi, mut Ryyni ohitti putken ja livahti keinulle, hassu pieni. En kyllä ollu siinä kohtaa yhtään hereillä... Tultiin pois suorinta tietä :D

Vika rata oli helpohko hyppis, olin HEREILLÄ = nollavoitto! Ryynillä kaikista kokoluokista nopein aika, kiusasin Jenniä, että meiän Ryyni on nopeampi kuin BC:t ;). Nyt lopetan vauhdista murehtimisen, Ryyni menee niin kovaa kun pääsee ja se riittää mihin riittää.

Nyt ollaan kahta aginollaa vaille kolmosissa. Pitää katsoa, mihin kisoihin päästään seuraavaksi. Ollaan ihan intona!
Treenattavaa:
Mun kehon hallinta, suunnanvaihdot ja varsinkin kädet! Ne huitoi ihan miten sattuu ilman kontrollia, sivulle ja kohti taivasta... Juokse siinä sitten muka täysiä kun on räpylät pystyssä. Ei viisasta, varsinkin kun Ryyni on enempi juoksulinjoilla vietävä eikä todellakaan lähety jos kimitän ja kurkotan korkeuksiin.
Hyvää oli latinki, herkut ja seura ;)!

3 comments:

Iitu said...

Hyvä Ryyni!! Tahtoo jo kovasti nähdä sen radalla livenä :)

-Iitu

Anonymous said...

Ei MITÄÄN stressattavaa nopeuden kanssa:) Se ON nopea! Kaivetaan vaikka kello esiin seuraavissa treeneissä;)

Onnea hienosta menestyksestä!!!

t. Sanna & Maisa

Iida said...

Hyvä Ryyster ja Umppa! Hyvin kerkiää vielä kesän arvokisoihin ;).