Sunday, January 15, 2012

Saturday Night Fever

14.1.2012 Hyvinkää. Vuoden ekat kisat takana. Kaikki radat A. Saviojan, ei mitään perusmättöä, parilla radalla vain voittaja sai nollan, jollain radalla muistrakseni ei kukaan. Ihan tehtävissä ne ois ollu silti, ei ollut radoissa vika...

Eka rata hyppis, alku oli hyvä kahden peräkkäisen putkihässäkän tekemiseen asti. Ryyni kielsi mutkaputken! Yritin uudelleen, yhteensä varmaan kolme kertaa tuli pois sieltä samaa reittiä, olin ihan häkeltynyt ja huidoin loppuradan miten sattuu.

Seuraava rata oli profiililtaan haastava. En sitä kokonaisuudessaan päässyt testaamaan, virallinen selitys: en saanut ajatusta kasaan, en kyllä edes yrittänyt parastani, jännitti. Heti toisen hypyn jälkeen mulla liike ei ollut riittävästi sivuun, haltuunotto myöhässä ja ihme piipitystä, Ryyni tarvii napakampaa ohjausta taipuakseen. Valssi levisi, Ryyni läks käsistä ja meni väärälle hypylle. Sit heti perään livahti putken sijaan puomille. Hyödynsin kontaktitreeninä ja pois suorinta tietä. Kun katoin videota niin melkein oksetti, ohjaus oli niin ala-arvoista suoritusta multa!

Vika rata oli kyl hieno, vaikka vitonen rapsantikin, niin rakas lukijani,älä nyt jäkyty: KIELTO MUTKAPUTKELTA! Nopea nolla alla ja flow. Kolmanneks vika este mutkis, lähestyminen ihan kuin oppikirjasta, omaan silmään en tee tällä kertaa varmasti mitään outoa. Ryyni vaan tuli taas pois sieltä putkesta samasta reiästä! En edes muista koska olis palannut putkesta, nytkin meni sinne innolla ja vauhdilla ja mun liike oli saattava.
Tilastovirhe? Kokemattomuutta? Myynmamma Heidi sano, että sen koira oli kieltänyt samaista putkea treeneissä. Rallin Sari samoin sanoi Rallilla olleen probleemaa Hyvinkään putkilla. On kyllä outoa ja olis ihana laittaa syy johonkin muuhun kuin itseensä ;), mut ei kai auta, lisää treeniä vaan!

Hyvää lauantain myöhäisillassa oli:
-lähdöissä pysyi, kontaktit 2on-2off, kepit ok (vaikka kävi TOSI kuumana)
-keinu oli hieno!
-vikan radan lataus ja vauhti! Tällä radalla korjattu kielto ja silti etenemä jotain 4.30, "I am speed!" sanoo paitsi Salama McQueen, myös Ryyni!
-matkaseura, Netta-kulta vietti vapaata lauantai-iltaa, meno melkein kuin Mulligansissa ;), kotona olin klo 01.15

Treenattavaa:
-aina vaan oma mielenhallinta ja latauksen säätely
-koiran käytös kisapaikalla...
-MUTKAPUTKI!

No comments: