Sunday, March 25, 2012

BAT 24.3.12

Siimeksellä kivat radat, harvinaisen helpon oloiset viime aikojen pyörityksiin verattuna. Ekalla radalla eka rima alas. Teinkin sitten kontaktiharkan, nyin ja temputin ja pieni nakotti hienosti 2on-2offissa. Muutenkin olen tyytyväinen, tsemppi kohdallaa ja koira kulki. Mun valssit junnasi taas paikallaan ja himpun väärin ajoitettuja, mut tärkeintä oli hyvä fiilis!

Tokalle radalle oli kans ok lataus. Alkaa estehakuisuutta löytymään, Ryynäri lähti käsistä kahdesti! Lähti hakemaan kilsan päässä olevia kontaktiesteitä. Ekan sain pelastettua, tokassa kohdassa en. Jälkikäteen tajusin muurin syöttävän suoraan aalle löysällä ohjauksella, olis tarvinut tehdä ennen muuria napakampi haltuunotto. Myös tällä radalla kopsahti rima... Toi rimojen tiputtelu ottaa niin päähän. Rissan kanssa oli vain muutamia tilastorimoja enkä osaa varoa. Ryynillä on paska hyppytekniikka, intoa enemmän kun älyä ja 27cm säkä. Sparrausta luvassa.

Lähdöissä paikallaan pysyminen ok. Torstaina ratiksissa oli kyl ihan liian vallaton, tarvi purkin taipuakseen kuuntelemaan.

Polvessa sitkeä tulehdus tms. Ärsyttää, kun aurinko paistaa ja tiet on sulat ja akka joutuu kököttämään jääpussi polvella koneella.

1 comment:

Anonymous said...

Ihan kokemuksesta, jos koiralla on surkea hyppytekniikka sparraus ei tee muuta kun huononna sitä entisestään. Sillä saadaan ehkä hetkellisesti koira hyppäämään korkeammin, mutta samainen ongelma sinne silti jää. Kannattaa hakeutua ihan oikeaan hyppyvalmennukseen ja tehdä asialle jotain. Sparrausta käytetään vasta sitten kun koira laiskuuttaan ei hyppää kunnolla vaikka tyyli olisi muuten hyvä.