Thursday, March 01, 2012

Täppää toimii!

Toimiihan ne kontaktit kisatilanteessa, kunhan maltan keskittyä! Kaikki kontaktit olivat nopeat ja täsmälliset pysäytykset, kehuin ja hengitin ja vapautus käskyllä. Niin on hyvä mieli!

Nyt vielä kun yhdistää kontaktit ja lopun radan ohjauksen niin alkaa muistuttamaan touhu agilitya... Viime sunnuntaina Hyvinkäällä keskityin suunnitellusti pelkästään kontakteihin ja muu ohjaus ei ollutkaan ihan priimaa. Tai no eka rata oli ok: kepeillä lipsui pahasti ja kielto. Seuraavana ollutta sarjaestettä en korjannut siitä hyl. Toka rata oli kyl niin täynnä ohjaajan tyhmiä ohjausvalintoja. Ryyni valui, räksytti ja ihmetteli ojauksen puutetta. Mut ne kontaktit<3!

Nyt on pakko munkin liittyä Hyvinkään hallin pohjan mollaajiin: Ryyni lipsui ja suti useammassa kohdassa, kerran veti kunnon kylkiluisua monta metriä, ei hyvä ei!

Treenikamu Leena sai nollan Aku-sheltin kanssa! Tuttu Umppa-toursin myöhästymismetodi toimi jälleen (ollaan niin paniikissa ehditäänkö koko kisoihin, ettei muisteta jännittää itse suoritusta ;))

Tällä viikolla treenattu takakiertoa, putkijarrutusta, keppien itsenäisyyttä, keppien avokulmaa (siinä alkaa huumori loppumaan, ei edistystä...), ja kontaktit härkkimällä sekä juoksuvapautuksilla.

Viime viikon liikat: 6km retkiluistelua, zumba+lihaskunto, puol tuntia hölkkää, polvi taas ärtyilee ja siitä ärtyilee koko akka.

Nyt laitan polveen tuen ja riennän rataharkkoihin (parson vs parson), miten kiva nähdä kamuja pitkästä aikaa!

No comments: