Sunday, July 22, 2007

MM-karsinnat 07

Mulla oli koko viikonloppu töitä, mutta pääsin pikaisesti katsomaan sopivasti juuri maksien finaaliradan. Ja onneksi menin. Ihan maailmanhuippuagilitya!! Jaakko taisi voittaa koko potin, sellaista huokailua oli meidän porukassa ;)

Oli hyvin hyvin opettavaista seurata huippujen ohjausta. On se tolla tasolla menestys pienestä kiinni. Ihan pakko kehittää omaa ohjaamista, liikkumista ja rytmitystä, jos ikinä meinataan pärjätä kyläkisoja kummemmissa! Ja pää ei mulla kestäisi, nytkin olin melkein ruikulilla vaikka olin vain katsomossa... Nyt ei harmita sitäkään vähää, kun en Rissaa ilmoittanut. Keskitytään ensi vuoteen. Sen verran tuli siinä katsoessa kutina, että päätin ilmoittaa Rissan Kotkan iltakisoihin (ekat nopeampien ja varmojen kontaktien kisat!!!).

KSSK:lla oli tänä vuonna enemmän kilpailijoita karsinnoissa kuin ikinä (Viivi, Touho, Hulda, Rilla, Soolo, Roki, Sumi). Mineissä ruletti Maarit ja Sumi sunnuntaille asti. Ihan kelpo yliaikanollia tekivät medeissä Allan ja roksu ja makseissa Suvi ja Viivi.

No comments: