Monday, July 02, 2007

Pärnu 30.6.07

Lomailimme ja juhlimme äitini kuusikymppisiä Pärnussa nelisen päivää. Ihan hauska reissu ottaen huomioon, että satoi pari päivää, samassa kolmen makuuhuoneen asunnossa oli 8 aikuista (joista kaikki eivät ole keskenään edes puheväleissä ;)), 3 lasta (joista se pienin on täystuho ja ajoittain kova ääninen) ja pieni valkoinen koira.

Mielenterveyteni kannalta oli loistoratkaisu osallistua agility-kilpailuun, joka oli Pärnun ison koiranäyttelyn yhteydessä, siellä meni mukavasti koko lauantai. Nurmipohja oli tosi hyvä, esteet ihan Suomen tasoa (paitsi keinu, joka ei meinannut keinahtaa, rissa ihmetteli sitä suuresti). Tuomarina ymmärtääkseni liettualainen herra, nimi meni ohi. Radat olivat aika virtaavia (ei tarttenut valssailla ;)), suosivat selkeästi hyvin irtoavia koiria, vain 1 "ansapaikka" molemmissa. Järjestelyt muuten, noh, laji on heille uudehko, tosi jähmeästi sujui ilmoittautuminen ja tuloslaskenta, maassa maan tavalla. Mulla oli siskon muksut mukana kepona ja ketynä, emme malttaneet enää toiseksi tunniksi jäämään odottamaan kilpailukirjaa, mukava shelttiohjaaja Kirkkonummelta lupasi sen mulle lähettää ;).

Agilityrata oli nopea, napakka ja hieno, tulos 15. Niin, hieno rata, jos EI olisi tullut kontaktivirhettä joka hemmetin kontaktiesteeltä, ei ollut edes yritystä osua kontaktille, melkeen kiroilutti. Tulee oikeaan kohtaan kisatauko!

Hyppiksellä ei ollut ihan samaa napakkuutta kuin ekalla, kelpo rata kuitenkin, pari ylimääräistä kaarrosta (mm. yksi putkeen karkaamisyritys ja viime hetken rääkäisypelastus), pingottiin suorilla ajasta kiinni ja voitettiin! Jotenkin oudosti laskivat yhteistulokset molemmilta radoilta ja palkintojenjaossa olin sit kakkonen (?).

Hyvin kesti selkä juoksemisen. Kiinnitin huomiota erityisen paljon venyttelyyn, lämmittelyyn ja jäähdyttelyyn, aikaa vievää puuhaa kun noi tekee tosi huolella! Asiaan pitää kiinittää huomiota enemmän jatkossakin. Kesti selkä tuliaisten kantamisenkin ;)

Pieni täystuho on kuumeessa, nukkuu vaan iskän sylissä, ihan surkea pikku-ukko. Kummi veikkasi vaivaksi jetleggiä :D

No comments: