Wednesday, November 03, 2010

Kahjot Ninjat vko 44

Hyvä reilun puolen tunnin lämppähölkkä. Vinkvinks: kun ajaa Jyrääntietä, eikä käännykkään hallille, vaan ajaa muutamia kilsoja(?), niin oikealla näkyy pururadan valot. Siinä on levennys, johon saa auton. Alkaa olla purkkari sateesta aikas löllöä, parempi siinä lyllertää kuitenkin kun haparoida pimeässä hallin ympäri. Siitä pääsee Paaskosken majalle, sillan yli ja rinteeseen intervallia nykimään ;)

Treeneissä viskileikkaus muurilla ei auennut Rissalle. Joko ohitti, kielsi, tai jos sattui hyppäämään niin ehti pyörähtää vika suuntaan. Aina vaan se samaperusongelma . Ens kerralla vinkupallolla koitettava vielä. Rissa oli ihan kuumana. Kynsivallin tulehduksen takia ei ollakkaan treenattu pariin viikkoon, nyt tassut ok.

Ryynillä taas vaikeaa jäädä lähdössä istumaan. Kun käyn itekseni treenaamassa, ei ongelmaa ole. Johtunee tämäkin siis korvieni välistä viasta, jännittääkö mua KN:n armoton raati..? Alan taas palkkaamaan lelulla taakse. Ärsyttää, kun nää tajuaa vasta kotona!
Ryyni meni oikein hienosti, tai siis menee niin kuin näytän, joka ei aina ole hienosti. Huoh. Varsinkin valssit oli aivan karseet, silti Ryyni yritti lukea ohjausta ja ihme kyllä ei (pahasti) turhautunut. Viskileikkausta otin hypyllä yksittäisenä lelulla heittäen, ok.

Saatoin ostaa vahingossa itelleni uusia hölkkävermeitä Kärkkäiseltä ;). Jospa motivoisi jatkamaan hölskyttelyä, tavoitteena 3xvko vähintään 40min. Viime viikolla aloin ottamaan mummohölkkään kevyttä intervallia, heti hapoilla ja mielekkyys kaukana. Jatkan spurttailua kuitenkin, pakkohan on joskus alkaa tempoa lisäämään?

1 comment:

Anonymous said...

Ryynikselle vaan lyhkäsempiä paikallaoloja palkalla ja häiriötä vähän kerrallaan. Esim. kun muut menee niin istumisharjoituksia.

Pitäiskin joskus taas treenata parsontokoa;)

Sanna & Maisa