Sunday, October 02, 2011

Aina ei voi voittaa...

...okei, okei, Ryyni onkin ihan tavallinen koira ja mie sama vanha kökköohjaaja. Paluu todellisuuteen tapahtui kipeämmän kautta; Ryynille 3 hylkyä ja lainakoira auspai Indylle vitonen ja hyl. Koskahan uskallan katsoa videot ;).
Ainaskii Ryyni kävi himskatin kuumana ja se meni niin kovaa kun pääsi. Se pysähtyi, mut karkasi puomilta onoffista x2 (näistä otin ne hylyt kun otin kerran uusiksi ja kerran kainaloon),rima tippui, komensi räksyttäen ohjeita ja jos en niitä älynnyt antaa, mentiin Ryynin omavalintaisilla. Ryyni on niin tosissaan radalla ja ei anna anteeksi sitä vähää ohjauksessa kuin Rissa! Sen kanssa pitää olla hereillä ja tehdä töitä täysillä, sitä pitää käskeä, ei pyytää.
Lähtöihin pitää saada vielä enemmän kontrollia, nyt jo vieteri ihan tapissaan. Kerran kävin korjaamassa asennon startissa. Ens kerralla pidän istumassa lähdössä vielä pidempään ja vaan hengittelen. Hienoa radoilla oli paljon, nyt haki jo linjasssa olevat esteet vaikka mie jäin kolmen neljän esteen taa jälkeen. Reagoi ohjaukseen, vaikkakin kommentoikin pahalla äänellä ;). Kepit ok, samoin Aa ja keinu x2(!).

Indy oli varsin kiva reissukaveri ja mie en ihan helposti muitten koiria kehu ;). Ekalta radalta eka rima alas ja oltiin kolmansia. Indy oli kuulolla ja tuli ohjauksiin, huisin kiva oli mennä. Tokalle radalle en saanut koiran (enkä omaa?) virettä kohdalleen, Inppis jotenkin vaisun oloinen ekat esteet. Tuntui, että lähti mun kanssa radalle ihan vaan kohteliaisuuttaan ;). En arvannut sit tarpeeksi ottaa haltuun joten meni putken väärään päähän, niin oma moka. Indy teki töitä ihan ok, vaikken ollutkaan ihan kartalla.

Nyt pieni kisatauko. Kisoista sain paljon informaatiota eri osa-aluiden suoritustasosta, taas tietää, mitä treenata ennen seuraavia startteja:
-aina vaan kuumennuksella ja vedätyksellä kisatilanteen autenttisuutta treeneihin, kontrollia lisää kontakteihin, ohijuoksuja ym
-lähdön vahvistamista samalla reseptillä
-namipalkkaus lähitekniikoihin, niihin tarvitaan tarkkuutta
-lähettämistä ei-linjassa-oleville esteille


On Ryyni mainio! Oikeesti saan olla kiitollinen koirasta, joka laittaa joka kerran kaikki löytyvät paukut peliin. Onnistuminen on kiinni ainoastaan mun taidoista kouluttaa ja ohjata.

No comments: