Saturday, September 24, 2011

Eka nollavoitto Ryynille!!

Tänään Purinalla Esa Muotkalla varsin mukavat radat. Hyppiksellä Ryynillä minien ja medien nopein aika. Renkaan välistä lujahti, kun en tajunnut linjata oikein = hyl. Ihan mahtava fiilis hylystä huolimatta, yhteistyö tuntui hyvältä nja koira kulki!
Agirata kiva profiililtaan. Kontaktit maltoin suunnitellusti "pysäytys ja hengitys", kepeille ampui umpikulmaan tosi kaukaa ja kovaa. Voitto oli kyl kiva boonus (ja tuomarin kehut;))!

Oma jännitys antoi(vihdoinkin) suoritukseen pelkkää positiivista latausta. Olen nyt suunnitelmallisesti henkistä valmentautumista treenannut. Se, että se toimii näinkin hyvin oli ehkä päivän paras juttu ;)

Ai niin, Nisuminnalle tarttui yllättäen mukaan kisoista parson. PARSON! Cachet tuli koeajoon pariksi viikoksi, kivan oloinen elukka. "Miks kaikki hyvät ottaa parsonin?"

Rissa oli pari päivää Pessan Jennillä ja pääsi tekemään kaikkia perusterrierin lempiharrasteita (jyrsijäjahti+agility). Saaliiksi rotanpoikasia sekä 2 nollaa, joilla sijoituttiin KSSK:n seuranmestiksissä hienosti hopealle. Kiitti Jenni, Rissa pääsi unelmalomalle!

Ja koska eräs epäili, ettei mulla ole muuta kuin koiramaista vapaa-ajanviettoa, ihan pakko laittaa: kohta lähdemme hyvien ystävien luo syömään ja saatta joutua Ryynin kunniaksi maljaakin nostamaan ;)

Ens sunnuntaina Mikkeliin!

7 comments:

Iida said...

Hyvä Ryyryy :)! Huikeaa!

Heidi said...

Huisisti onnea loistavasta kisauran korkkauksesta Ryynin kanssa, mahtavaa!! :)

Noppe said...

Vautsi! Isosti onnea :))

jaana said...

Mahtavaa ! Ihan huippua, onnittelut kasvattajalta.
Iskä Päällikkö ja äippä Manna liitivät tänä aamuna myös..mut ihan vaan harrastellaan, ei me missään kisoissa ;)...

Alisa said...

Paaaljon onnea! Ei tullut yllätyksenä (; Ja sie huolehdit, että onko se tarpeeksi nopea(no joo kolmosissa ehkä vähän eri juttu, mutta jos se nyt oli nopein niin...)...

Tiina said...

Hieno avaus Ryynin uralle, paljon onnea!:)

-Tiina & kelpopojat ja parsonkakara

p.s. Toi kysymys "miks kaikki hyvät ottaa parsonin?" sai hihittämään lähes ääneen, en taida kyl lukeutua niihin;D Ja siks ne ottaa parsonin, koska parsonit on parhaita<3

Leena said...

Kauheeta, miten multa on voinut mennä näin hienot uutiset ohi. Mutta parempi myöhään.... ONNEA ihan hirmusti!! Mahtava kisauran aloitus.