Monday, December 16, 2013

Dream big

Taas ollaan ehditty tekemään vaikka mitä!      
Waon karsinnat pikkuryyni voitti ja päästään alle 32 senttisten joukkueesen Italiaan toukokuussa! Upeinta on tässäkin ystävät: niin ihana porukka lähdössä kannustamaan että ihan itkettää! Samalla sakilla ja muutamalla normaali-ihmisellä lisättynä juhlimme valioituneita meidän firman koiria; onnea vielä Kitka, Ralli ja Kiho!

Mitäs muuta ollaan tehty kun palkkatöitä? No tusinan verran hylkyjä, pari supermiinusnollavoittoa,hopeaa, pronssia... Päätin kuitenkin ottaa loppukirin eo-rankingpisteet mielessä vielä loppuvuodesta. Mun matikkapää on tunnetusti kehno, mut voisko joku viisaampi avittaa mua ymmärtämään miten ne pisteet oikein lasketaan? Vai eikö ne ole vaan päivittyneet lopputuloksiin vai mitä? Kisaaminen tuntuu nyt niin hienolta, että pisteitä tai ei, pakko on päästä vielä tahkoamaan tän vuoden puolella Vaun kisat:). Ryyni on kyllä yllättänyt positiivisesti, laitan tarkempaa koostetta vielä tän vuoden puolella

Tavoitteet korkealla joten  minusta toi otsikko on melkein yhtä osuva kuin erään mun iisakkia fanittavan asiakkaan mulle tekemä kortti, jossa luki: Dream pig. No näin joulun alla menee tuokin :D

5 comments:

Virpi said...

Onnea hyvistä tuloksista, valioitumisesta ja ennenkaikkea tuosta yhteistyö -fiiliksestä! Se se on siisti tunne!

Noissa eo-pisteissä huomioidaan 15 PARASTA tulosta. Eli vaikka olis saanut pisteitä vaikka kaikista kisoista, niin vain ne 15 parasta vaikuttaa.

Toivotaan siis VAU:n kisoihin paaaljon minikisaajia ja napsitaan sieltä vielä vikat pisteet! ;)

Virpi

Virpi said...

Hah, väännetääs vielä rautalankaa noista pisteistä (kun itsekkin niitä innostuin tutkimaan).

Jos VAUn kisoihin tulisi 30-50 miniä, ja Ryyni voittaisi, niin saisitte siitä 7 pistettä. Silloin nuo pisteet laskettaisiin mukaan, ja samalla huonoin 15 tippuisi pois, teillä se on 5. Eli saisitte vain 2 pistettä lisää kokonaispisteisiin.

Ja todennäköisesti osallistujamäärä on siellä 30 kieppeillä, joten ei tuolta kovin paljoa ole tulossa pisteitä, vaikka voittaisi kaikki radat..

Rissanen & Ryyni said...

Just noin ne lasketaan, mie taas sekoilin tai siis en malttanut lukea säntöjä :)... Jos siihen viiteentoista tulokseen ei oo yhtään menestystä kunnon isoista kisoista niin aika hiljaista pitelee. Mut hei kohta alkaa uusi vuosi! Hyvin sullakin pisteitä!

Virpi said...

Niin on! Sanos muuta!

Ja VAUn kisojen minien määrä jäi harmillisesti alle 51, jopa medejäkin on enemmän! Eli vain 7 pistettä jaossa. Ei lämmitä minua, mutta sulla on vielä noissakin kisoissa mahdollisuus parantaa sijoitusta!

Virpi said...

Heiii! Sullahan on teoreettinen mahdollisuus nousta rankingissa toiseksi!
Pidän sulle peukkuja!!