Wednesday, April 11, 2007

Purina 8.4.07

Meillä ekalla radalla niiiin tyhmiä virheitä, että selkääni sietäisin saada. Ihan alussa oikeesti helppo hyppyhässäkkä, rataantutustumisessa arvoin eri vaihtoehtoja. Aa houkutti (muka) liikaa, piti saada hypyiltä putkeen aan vierestä. Varoin kai liikaa aata, enkä ottanut liikkeellä koiraa mukaan, vaan tönötin huitoen = kielto kolmannella esteellä. Mulla on aiemminkin ollut tällaisia epäonnistuneita tönötys-jähmetys-lähtöjä, joista seurannut kielto, luulis jo tyhmemmänkin oppineen, että LIIKE on se mihin Rissa lähtee mukaan. Harmitti oma tyhmä virhe siinä mittakaavassa, etten ollut kovin tarkka kepeille viennissä, kielto ja huolimattomasta paikkauksesta laskin hyppäämään muurin=hyl. Loppurata oli ihan nättiä menoa, jalat liikkui ohjaajallakin, puomi onnistui priimasti ;).

Tokan radan nolla oli pitkästä aikaa ei-räkänolla, vaan ihan kelpo ohjaamista ajoittain. Radalla oli hyvä fiilis. Puomi oli ihan huippu, Rissa meni nopeasti ja oikeaan kohtaan!! Aalla kökittiin TAAS tuhottoman kauan, sinne tais sekunnit hävitä, ei mitään jakoa kärkeen... Oltiin n. kuudenkymmenen starttaajan joukossa yhdensiätoista.
Pitäiskö Aalla alkaa palkkaamaan treeneissä taas HETI kun tassut osuu maahan? Vapauttaa namirasialle tai vinkuhiirelle? Vai pitäiskö hankkia elämä...? No, eikun treenaamaan

1 comment:

Unknown said...

Tönötys-jähmetys lähtö??? Mikä se on :)