Friday, April 27, 2007

Tintti 14v


Sen verran taisi juhlapäivä mummokoiraa piristää, että osoitti elon merkkejä sekä vanhaa kunnon tappajaterrieri-mentaliteetiaan jäykistelemällä ja ärräämällä Tiian Kitkalle. Juhlakalu pääsi viettämään jatkoja yksiöönsä. Kitkakutkis oli tilanteessa viisaasti ihan hissukseen (ja säilyi onneksi ehjänä kelpo).

Tintti asuu ihan vakkariin kodinhoitohuoneessa. Lirivahinkoja tulee silloin tällöin, ja Tintti on TOSI äreä, jos sen kesken unia herättää (pieni tai iso ihminen), saman tien tulee sormille. Parempi näin molemmille, ansaitsee mummokoira rauhallisen unipaikan ja lapsella säilyy raajat sekä (söpö) naama. Pieni ihminen Iiro tekee kävelyharjoituksia nojaten Tinttiin, yrittää samalle kupille raksuja syömään, puristaa puikulakuonosta, näissä tilanteissa koira ole moksiskaan.

En viitsi edes laittaa tähän, että tämä on varmaan Tintin viimeinen kevät, niin montaa viimeistä kevättä on jo itketty ;). Jos anopin Junnu-sheltti (myös 14v) menee oikein huonoon kuntoon, niin ajattelin laittaa Tintin sitten samalla, samaan kuoppaan.



No comments: