Monday, August 17, 2009

16.8.09 Lappeenranta Tuplanollavoitto!

Vähän harmitti, kun piti lauantaina lähteä rakkaan ystävän naimajais-bileistä ajoissa. Sunnuntaina ei aamulla enää harmittanut, auto täyteen erilaisia collie-koiria ja parsontyttöjä ja Lappeenrantaan siis.

Satoi ja oli hemmetin kylmä. Eka rata ois ollut profiililtaan ihan kiva. Heti alussa tuli rima alas. Silti paketti kasassa keinulle asti, mistä loikkasi törkeästi, otin uusiksi=hyl.

Toka rata olikans Asko Jokisen Agi-rata. Kontaktit painostaen. Aa mentiin 2 x, ei pahoja ne nyt kuitenkaan. Parisssa kohtaa koira jäi huonoille ennakoinnelle ja tarjosi omia valintoja. Ihmeekseni uskoi myöhässä olevaa ohjaajaa ja maaliin asti päästiin, nollavoitto! Mutta liian monesssa kohtaa oli ihan tuurista kiinni ja koiran omasta älystä...

Kolmannelle radalle oli jo laiskemmat lämpät itelläni. Koiraa olin liikuttanut huolellisemmin. Lähdössä oli tosi keskittynyt ja varma olo. Menin niin kovaa kun lähti. Rissa eteni tuttuun tehokkaaseen tyyliinsä, nollavoitto irtosi tältäkin radalta. Ihme, että aika riitti päihittämään nopeat itänaapurimme, kovia kilpailijoita siellä. Davai davai!

Nyt on sitten tuplanolla ja voittonolla plakkarissa karsintoihin. Muutenkin on hyvä fiilis, hyvin pikkaa koira ohjaajan virheitä ;). Rissa alkaa nyt olemaan parhaimmillaan ja vihdoin olen oppinut joten kuten sitä ohjaamaan.

No comments: