Sunday, August 02, 2009

KSSK:n minien mestari 2009 ja Haminassa hemmetin puomi!

Viikolla ehdin jopa kaksiin treeneihin. Bortsupentujen kanssa koin kamalaa hermopainetta kun mustavalkoiset meni lähetysharkkaa paremmin kuin myö. On se helppoo kun on BC ;)

Kimppatreeneissä tehtiin MM-tuomarin rataa. Persjättöä taas tahkottiin, valoa tunnelin päässä? Vaikea luottaa, että ehtii ja pystyy. Yksi rata tuntui jo tosi hyvältä. Rissa ei kyl mennyt enää täysiä, kova keli verotti?

Perjantaina oli seuranmestikset. Agiradalla kontaktit ok, en vaatinut alas asti. Tsemppi ok ja yks oikein hieno persjättö! Voitettiin se kuten hyppis, Rissanen siis KSSK:n mini-tsämppiön. Upea meriitti...

Haminassa oli kolme starttia. Eka ja toka rata oli hyvää menoa. Radat oli helpot mennä, sai painaa ihan kunnolla ilman kommervenkkejä. Puomin alastulot kusi molemmilla radoilla!! Ekalla radalla seisautin sit aalle ja kehuin. Tokalla radalla painiostin puomilla äänelläkin aika äkäisesti, silti iloinen loikka ja kaukaa!

Eräs medeissä tuplavoiton ottanut kysyi jäähdyttelylenkillä, että mitä hyvää löydän radoista. Silloin sisuunnutti enkä mitään hyvää löytänyt (mikä on hassua, sillä ihan kelpo ratoja puomia lukuunottamatta olivat). Nyt mietittynä ekstranamihyvää oli se, miten sain molemmilla radoilla pidettyä paketin kasassa vaikka tuli virhe ja vielä KONTAKTIvirhe.

Hyppikselle ei tainnut latausta riittää, aivan kamalaa räpiköintiä, hyl, nolo sellainen.

Nyt on lomat pidetty ja huomenna töihin. Tuskin ehdin treenaamaan saati kisaamaankaan tarpeeksi. Kotkan iltakisojen jälkeen ehkä seuraavaksi Kouvola?

Ainiin, onnea Tiialle ja Kitkalle pikkuisista kelpievauvoista, pennut tuoksuu niiin ihanalle <3

No comments: