Thursday, August 20, 2009

Olen kuin Usain Bolt...

...en yhtä nopea vaan samanlainen himmaaja ohjauksessa radan lopussa!
Käytiin Oreniuksella, voi pojat kun oli taas hyvä treeni! Takaakiertoja, joita aikanaan tahkosin tekniikkana paljon oli radalla monta. Hyvin oli opit Rissalla päässä, lähti hyvin kiertoihin. Harjoittelin saksalaista, pirun napakasti Rissa tulee kun on ite vaan ajoissa.
Risuja sain just tosta himmaamisesta, lopetin ohjaamisen ja lönköttelin. Uudestaan ja uudestaan loppupätkä radasta meni kehnosti, ei riittänyt lataus. Sama nähtävissä muuten usein mun kisasuorituksissakin. Tai no, totuuden nimessä mun KUNTO tais loppua ennen latausta. Olin ihan puhki, jalat ei vaan enää lopputreenissä liikkuneet tarpeeksi tiuhaan. Pakko oli jättää kesken, vaikka Juha tsemppaskin koko rahan eestä ;)

Pitäis päästä sinne treenaamaan vähintään kerran kuussa. Ja pitäis omissa treeneissä samalla tavalla antaa kaikkensa, mennä täysillä tehoilla ja keskittyä olennaiseen. Eikä aina luovuttaa kesken tai tyytyä keskiverto-suoritukseen. Mukana oli myös bortsuneidit Tete ja Ralli, on ne mainioita!

Mie aloitin Viianmarjon yllytyksestä juoksukoulun maanantaina. Haastoin kostoksi mukaan Marian ja meiän Tiian. Ohjelma on just kaltaiselleni rapakuntoiselle tehty. Ekana päivänä 2x2 minuuttia hölkkää ja meinasin tuupertua jo siihen, noloa. Tavoitteena ois kohottaa kuntoa ja pystyä hölkkäämään 5 kilsaa yhtäjaksoiseti ennen lumen tuloa. Ettei se himmaaminen ainakaan ois kunnosta kiinni, perskules!

1 comment:

Marjo ja huhuu said...

viisi päivää on noudatettu juoksukoulua jee jee.
Noutaja oli hyvin lähellä tänä aamuna kolmella minuutilla. Voihan surkeuden surkea kunto mutta tästä vielä noustaa ja juoksennellaan kepein askelin :D