Sunday, August 30, 2009

KSSK 30.8.09


Kotikisat ja fiilis hyvä. Eka rata oli virtaava hyppis (Jalonen). Kepeillä Rissa meni toka väliin. Pessansanna väitti, että jäädyin, pitänee paikkansa :), ainakaan en vienyt kepeille kuten meinasin. Lisäksi tyhmä kielto hypyltä ihan huolimattomuuttani. Plussaa kuitenkin, että loppurata oli tosi napakka ja kahdella pyörityskorjauksellakin ihan kilpailukykyinen aika.


Toka rata kans Jalosen. Puomilta heti alussa törkeä loikka, pirulainen ehti vielä seuraavalle hypylle. Ärisin Rissan kuitenkin kainaloon ja puomille, a-l-a-s-a-l-a-s ja pois. Puhkuin hetken metsässä ja sain nollattua pään vikalle radalle. Tämä suuren suuri plussa!


Allanin agilityrata oli kans virtaava. Puomilla ja aalla käskytin yli, Rissa oli hidas, sellainen perus tökstöks, osui keltaiselle kuitenkin ;). Rissa kulki tosi hyvin, vähän joutui ettimään mua taas pussin jälkeen, muuten visrtaviivaista menoa. Aika riitti voittoon! Radalla tuntui hyvältä ja varmalta. Jalat liikkui vielä kolmannessakin startissa, ainakin "riittävästi", tämä plussaksi laskettakoon.



No comments: