Tuesday, July 27, 2010

Kuinka voi jäätyä helteessä?

Olipa hauska karsintaviikonloppu Turussa! Majoitus oli hulppeasti Turun keskustassa melkein Aurajoen rannalla, matkakumppanit kannustavia ja ilma kuumaakin kuumempi. Lauantai-iltana joen rannassa kuppilalaivassa tuopin ääressä tuntui kuin olisi ollut etelässä!

Mulla ja Risalla oli tulostaso verrattavissa treenaamiseen ja kisakondikseen eli surkea. Ekaan rataan olen tyytyväinen. Profiililtaan virtava rata oli kiva mennä, pää kunnossa. Radalta yksi kosketus, turhaan varmistelin. Kaarrokset veeenyyyiii, kuitenkin ihanneaikaan päästiin. Ei pisteitä sunnuntaille.
Toka rata oli tekninen ja mietin ohjausvalintojani vielä karsinassa. Jotenkin oli kamalan vaikea keskittyä ja sitten tapahtuikin tuo otsikon jäätyminen. Ihan hullu homma. Otin alun varmanpäälle pyörittäen ja sitten vaan jäädyin. En tehnytkään suunnittelemaani valssia ja päässä jyskytti, että "nyt mie mokasin, nyt mie mokasin" enkä enää ohjannut ollenkaan. Tämän vuoden karsinnat päättyivät tähän osaltani.

Harmittaa niiden puolesta, jotka olivat tehneet kamalasti töitä, sijoittaneet korkeat panokset ja eivät joukkueeseen päässeet. Ensi vuonna uudelleen!

Upeat koirakot joukkueeseen päsivät. Hyvä Suomi!

1 comment:

Anonymous said...

Myönnän, en ole tämän sivuston pitkään aikaan ... mutta se oli toinen ilo nähdä Se on niin tärkeä aihe ja ohittaa niin monta, jopa ammattilaisille. Kiitän teitä auttaa valistuksena mahdollisista kysymyksistä.