Tuesday, July 27, 2010

Ryyniä rokotuksiin viedessä punnitsin meidät kaikki. Ryyni 17 viikkoa, 3.1kg, Rissa 7v, 7.3kg ja Umppa 36v, 67.4kg! Voi tsiisus! Ajattelin, että jos nolona laitan julkisesti kilomääräni tiskiin niin josko alkaisin tekemään asialle jotain. Muutenkin olo on niin turpea ja kömpelö, että (jälleen) alkaa kuntokuuri.

Karsinnoissa koko viikonlopun kun seurasi huippujen liikkeitä radalla, niin itsellänin iski treenikipinä. Koko kesä onkin mennyt laiskotellessa ja ainoat juoksuaskeleet SM-kisoissa ja karsinnoissa. Ai niin, juoksin mie kerran jäätelöauton perässä, mutta sitä ei lasketa ;). Ollaan aloiteltu taas hölkkäilyä, tuskaa! Sellaisia puolen tunin hölskytyksiä olisi tarkoitus jatkaa vähintään kolmisen kertaa viikossa.

Nyt olen Rissan kanssa tehnyt muutamat napakat rataharkat, vahvistanut haltuunottoja. Kepit on taas ihan persiistä, ei hae itsenäisesti ja tulee kesken pois, jos ottaa sivuetäisyyttä. Valmiilla palkalla treenattu nyt niitä.

Pentulaisen kanssa pientä paikallaan oloa, putkea, vauvarengasta. Kahdella kepillä ollaan pari kertaa otettu pujottelun alkeita. Ryyni on hyvin innokas ja tomera. Pitää vaan malttaa tehdä ihan vähän vaan...

No comments: