Monday, August 02, 2010

KSSK 1.8.2010

Kolme starttia ja kolme ihan kelpo vitosta. Positiivisemman agilityajattelun puuskassa: Joka radalla onnistuivat lähdöt, kontaktit ja kepit ;). Ohjaajalla oli asenne kohdallaa ja virheen jälkeen tosissaan loppuun asti. Jei!

Ekana oli Allanin virtaava hyppis. Yks ainoa haastavampi kohta, pussin jälkeinen hyppyhässäkkä. Siihen meillä kosahti, koira tulikin pussista epätyypillisesti kintuille ja oma vauhti kadoksissa, pyörimistä ym. = kielto.

B-rata oli kans meille kiva. Taas koiralla vauhti kohdallaan. Aan jälkeen suunniteltu vekki meni pieleen. Haltuunotto ja ajoitus ok, mut lantiolla muljautin vika suuntaan ja koira luki sen takaakierroksi ja haki putkea = kielto. Kontaktit otin iloisesti alas asti ja kehuin pitkään ja hartaasti ;).

C-rata Siimeksen, kanssa meille sopiva (ei liian tekninen...). Mulla ja Rissalla vielä riitti potkua. Ennakoinnit vähän jäi puolitiehen, mut muuten ihan ok. Aalta tulikin ohi (!) vaikka sanoin ja näytin, mikä lie siinä tuli? Keskityinkin sitten kontakteihin kuten B-radalla :)

Lisään kunnon intervallispurttailut mummohölkkään. Oma liikkuminen ei ollut sunnuntaina helppoa eikä riittävän tehokasta. Selvästi kepeämpää kuitenkin kuin esim. karsinnoissa, kummasti parin viikon kuntokuurikin jo auttaa!

Torstaina Kotkan iltakisat ja lauantaina Hamina. Kivaa kisata taas kunnolla!

No comments: