Tuesday, August 17, 2010

Treeniä hyvällä sykkeellä

Treenattu on eri kokoonpanoilla, mukavia treenejä ollut! Treeneissä olen kiinnittänyt huomiota mihinkäs muuhun kuin palkkamiseen. Rissalle toistoja (maks 5/kerta) kontakteilla: ensin hetsausta pallolla, sitten kuumennusta esteelle (avustaja pitää kiinni tai pyöritän), täppäätäppää ja heti kun tassut maassa JES! ja pallo lentää ja banjo soi vai miten se nyt meni. Testasin möllikisoissa Kouvolassa ja on ne vaan makeet ne kontaktit!
Kuvat Harri Puranen




Pidempää ratatreeniä pitäis ottaa. Meinattiin mennä jossain vaiheessa porukalla (tai no parson vs parson nyt ainaskii) KSSK:n rataharkkoihin, säännöt siellä: 5 min tutustuminen, saa mennä vaan kerran kilpailunomaisesti, kellotus ja suklaapanoksella riskejä ottamaan ;)

Ryynin kanssa lelulle hetsaamista. Ihan lyhyttä, sitäkin intensiivisempää leikkiä ja pieni käy aika kuumana. Ei reagoi paikallaan olevaan leluun juurikaan, jatkamme hulluttelua.

Ryynillä odotus-harkkaa, paikallaan istumista esteiden edessä, nakkipalkalla. Maltti ois valttia... Oikeesti ei olla juurikaan esteitä otettu, pari kertaa putkea, pussia, vauvarengasta, siivekkeen välistä. On silti ehtinyt syttyä lajiin Ryynänen; kisoissa kiljuu ja pomppii, treeneissä pitää häkki peittää, silti aikamoinen viserrys ;) Eräs maailmanmestari on lupautunut koutsiksi, joten viserrys jatkunee yläduurissa!

No comments: