Friday, September 24, 2010

Jotain tolkkua!

Tänään Marian kentällä treenasin ihan itsekseni. Pitkästä aikaa tuntui olevan tolkkua ja pientä edistymistäkin mun omassa toiminnassa. Päätin saada ne sylkkärit kuosiin molemmilla valkoisilla. Ryyni oli oikein pätevä, heti kun hiffasi mitä haluan sen tekevän. Nyt jo meni hienosti vaikka olin itse ihan pystyssä ja liikkeessä. Rissa ei taivu eikä tule käteen joten haastavampi harkka sille. Tai siis mulle ;)

Kontakteja Rissalla, ensin lätkälle täppääminen, sitten viitisen toistoa ilman, nopeita ja tarkkoja. Ryyninkin kontakteja on aloiteltu. Alastulon oikeaa paikkaa vahvistettu lätkällä, häivytetty avut nopeasti pois. Lätkään voi sit aina palata jos alkaa himmaamaan. Yksinäni en arvaa ottaa kuin oikeaa alastuloasentoa (2on2offia) ja sekin hankalaa, tolkuton kolmekilonen pomppiva Ryyni valjaissa...

Yritin pidempää hölkkälenkkiä, mut en ole vieläkään kai flunssasta toipunut. Ei vaan jaksa, jalat painaa tonnin ja keuhkot pihisee. Sunnuntaina 3 starttia ,Citybelgien kisat Purinalla, parson vs parson!!

No comments: