Saturday, September 04, 2010

KSSK 4.9.2010

Aamusta asti hommissa omissa kisoissa ja tsemppifiilistä sai kaivamalla kaivaa iltapäivällä minien alkaessa. Sami Topralla kivan oloisia ratoja (no niinhän ne aina on kivan oloisia jos itse onnistuu ;)). Ekalla radalla yhteistyö tuntui ihan kamalalta. Ainakin kolmessa kohdassa Rissa olis halunnut mennä (ja menikin) ihan vika suuntaan. Kisapaikalla marmatin ja laitoin koiran syyksi mm. ton Aan jälkeisen kaahatuksen. Videotallenteelta voimme kuitenkin havaita, että koiran saakin irtoamaan iloinen: "VAU!"-huudahdus(?), varmaankin kehuin myöhässä onnistuneesta alastulosta? No kumminkin, sain taas kauhoa ja kauhoa... Tuurinolla ja nolosti hopealle!
Toka rata, keskittyminen ok ja ainoana tavoitteena napakkuus! Aika vihaisesti jouduin käskyttämään, että pysyi näpeissä pyörityksessä. Napakkaa menoa ja oma liikkuminen tuntui helpommalta. Nollavoitto ja samalla se himoittu TUPLA! Harva juttu saa näin hyvälle mielelle ;)
Vika rata hyppis ja oma asenne ihan liian välinpitämätön, tupla jo taskussa. Lupasin treenikamuille hienon spektaakkelimaisen, erilaisen ohjauskuvion keppien jälkeen... Ei mahtanut onnistua treenaamatta ei ja moisen uhoamisen seuraus on useimmiten (ellei aina) hylky. Alku hyvää menoa kuitenkii, ilman turhaa brassailua ;)

3 comments:

Iida said...

Hyvä työ! JEEE!

Terkuin, no melkein tupla

Tiia said...

Jeejee, hienoa mahtavaa upeaa!! Onnea vallan paljon! :)
P.S. Miten meidän vertaistukiparsoni edistyy??

Heidi said...

Jee, onnea tuplasta!! Eka video ei suostu lataamaan, tyyyhmäää... :D