Tuesday, September 14, 2010

Piirinmestis Kotkassa 12.9.2010

Douppasin itseni flunssalääkkeillä ja menoksi. Flunssan piikkin en laita epäonnistumisia vaikka mieli tekisi. Yliyrittämistä ja jäykistelyä, väitti treenikaverit. Eka rata Jarmo jämsän. Ihan suoritettavissa, alussa haastava takaakierto-valssi-häkkärä. Eka rima alas, Rissä lähti nykien. Vauhti olikin melkkoinen puomille asti. En oo varma mitä siinä kävi, jotenkin kai Rissa luuli puomia keinuksi, puomin keskiosalla kyykki ja täppäili. Säikähdin jo, että meni selkä tai tms, mutta ei, se vaan yritti saada keinua kiikkaamaan ;). Kutsuin iloisesti ja iloisesti hyppäsi jo puolesta välistä alastuloa. Ehdin miettiä, etten kympillä mitään tee, otin puomin uusiksi, nyt ihan ok.

Hyppis oli kiva, kerrankin oli hyötyä siitä, että koira lähettyy ja hakee esteitä. Lopussa suoran putken jälkeen en kutsunut koiraa vaikka piti ja paketti tuntui hajoavan. No se hajoskin vasta parin esteen jälkeen; en liikkunut hakemaan ja Rissa hyppäs hypyn väärin päin. Oli kyllä hienojakin pätkiä tällä radalla, Rissa teki just saamiensa ohjeiden mukaan, hieno parsson.

Hienoa ei ollut pikkuparsson Ryynin käytös kisapaikalla, aika viserrystä. Toisaalta huvittava, toisaalta maailman raivostuttavin otus.

Joukkueradalla Iida vei Rissaa, hieno nolla! Aikaa en tiedä, mutta veikkaan, ettei monikaan mennyt nopeammin. KSSK:n mini joukkue voitti ja Kouvola pärjäsi vaikka miten hyvin muutenkin.

1 comment:

Leena said...

Voihan viserrys! Jaana on luonut pulu-pentueen:) Kuulin nimittäin velipojan ääntä kesemmällä ja kuvaus sopii... Äitimuorilta perittyä, valitan :)