Thursday, August 04, 2011

Still going strong!

Rissan kanssa eilen Kotkan iltakisat, molemmat radat Siimeksen. Asenne ja keskittyminen kohdallaan. Hyppiksellä sai juosta. Päätin mennä niin kovaa kun lähtee suoralla putkella, päkiäjuoksu, kiintopiste jne. No ihmeen hyvin sainkin itseni suoralla liikkeelle, en vain ollut miettinyt pysähtymistä... Kanttasin ja huidoin käsillä etten lentänyt suoran päässä olevaa estettä päin, kyllä nauratti kun ruho meinasi vaan jatkaa matkaansa ;). Nollavoitto napsahti! Tosi hyvä fiilis, hieno Rissanen! Rissa täyttää 29.8.11 9 vuotta. Ajattelin jo jättää kisaamisen, mut arvatkaa maltanko nyt ;). Koira on kyllä ihan huippukunnossa ja hyvin huollettu. Katotaan nyt, päivä kerrallaan...

Toka rata kans ihan virtaava. Kepeillä jämähdin, askel olisi riittänyt lähettämään hypylle, oma ajoitus ihan pielessä. Rissa karkasi putkeen->hyl. Jatkoin rataa, aalla puuttui napakkuus ja Rissa loikkasi liian ylhäältä. Otin uudestaan Aan ja nyt taipui täppäämään. Niukka treeni kostautuu just kontakteilla, yllätyshän se ei lie, kun on Rissasta kyse ;)

3 comments:

Alisa said...

Hienoa, päkiöillä lähteepi paremmin, pysähtymisissä tarvitaan sitten sitä pitoa ja hieman tasapainoa... :DD Mitään tarvi kisaamista lopettaa, parhaassa iässähän se Rissa vielä on (:

Anonymous said...

Onnittelut voitosta! Mutta olisin oottanut kyllä poseerauskuvaa palkintopallilta;)

t. Sanna & Maisa

Iida said...

Mie tahtoisin kuvan kanttauskäännöksestä, se oli HUIKEA! :D.

Onnittelut voitosta!