Thursday, August 25, 2011

Tasan kuukausi!

Palttiarallaa tasan kuukausi Ryynin viralliseen kisaikään! Odotan kovasti, että pääsemme testailemaan yhteistyötämme tositilanteessa. Alustava kisakalenteri Ryynille: Purina 24.9. ja 2.10. Mikkeliin. Otan nämä ekat kisat testiratoina: miten oma pää kestää, miten saan pidettyä pakan kasassa. Alkuun menee oma aikansa, kun haetaan omia, ryynärille sopivia kisarutiineja. Kisaamalla taas tietää, mitä pitää treenata ;)

Jotkut on vähän kautta rantain arvostelleet, että mulla on turhan kiire kisaamaan raakileen koiran kanssa jne. En kai nyt lähtis riskeeraamaan kontakteja ym. ihan keskeneräisen koiran kanssa! Tsiisus, kai se on selvää kun tietää mun tavoitteet. Ryyniä on treenattu suunnitellusti ja tavoitteellisesti, se on tuottanut tulosta. Loppujen lopuksi ollaan treenattu aika säästellen. Laatu korvaa määrän?

Järkeähän tolla ei ole, tosin veikkaan, ettei tolle höyrypäälle tulisi yhtään enempää tolkkua, vaikka odottaisin vuoden tai kaksi. Lähtötilanteet on vihdoin hallitut treeneissä, kisatilanteessa on vain luotettava, että pysyy. Esteosaaminen on ok, vielä tarvitaan vahvistusta keinulle, avokulmakeppeihin ja yleiseen esteiden itsenäiseen suorittamiseen. Hyppytreeniin tarvisin apuja, takapää lennättää varsinkin jos vedätän liikaa (no pitääks sitten vedättää liikaa..?).

Ohjaukseen reagoi ok, alkaa olla teknisesti parempi kuin se vanhempi valkoinen. Ohjauksiin lähtee mukaan jos mie olen ajoissa ja tosissaan (!), enemmän onnistuminen on kiinni mun taidoista, fysiikasta ja ennenkaikkea tahtotilasta. Ohjaustreeniä: vahvistettava käteentuloa> välistävedot(!!) ja ei-suorassa-linjassa-olevien esteiden hakemista = estehakuisuutta aina vaan.

Ja se iänikuinen oma liikkuvuus... no nyt sentään yritän tehdä asialle jotain. Äsken tein kyykkyä, punnerrusta ym. Koska tämä muuttuu mukavaksi? Kysyy nimimerkki Pakarat tulessa

Lauantaina KSSK:n omat kisat Rissan kanssa. On se kyl hienoa, että vielä on Rissamuori huipputerässä!



1 comment:

Iitu said...

Tulkaa Ryynärin kanssa vaan tänne Mikkeliin, sit mä vihdoin nään sen kiitämässä radalla! :)