Wednesday, August 10, 2011

treenii

Mulla on ollut tapana tehdä tiistain valmennusryhmien ennen/jälkeen Ryynin kanssa samat treenit. Aivan valtavasti oppii aina itsekkin uutta muita treenatessa, mulla on vielä niin ihanat ja motivoituneet valmennettavat <3.

Eilen olin lennossa aamusta asti ja aika puhki puol kymmeneltä illalla (aa eli putki siis puomi...?). Tein viel jumpat hallissa ennen treenejä. Onneksi vääntäydyin liikkeelle, Ryyni oli ihan super! Alkaa kontakti/putkierottelu toimimaan. Ryyni ei hae käskyllä juurikaan, tarvii voimakkaat haltuunotot/viennit ja linjauksen (ei helppoa kaltaiselleni liikkujalle, treeniä, treeniä...).

Vahvistin valmiilla palkalla irtoamista, putki-hyppy-keinu (aivan oikein luit, ekaa kerta keinu radalla ilman avustajaa, karvalelu alastulolla ja sinne ampui!) ja hyppy-putki- kaarella hyppy-hyppy-putki. Ei paljoa kysellyt pieni kun pinkoi ;). Lähettämistä ja estehakuisuutta varsinkin hypyille pitää tehdä vielä paljon, nyt ei esim. putkesta tullessa hae heti edessä olevaa estettä vaan kysyy.

Otin vielä puomilla aika aggressiivisia ohijuoksuja, en varmistellut yhtään. Taisin lisätä liikaa vaikeusastetta, karvalelu oli kädessä osassa toistoja, Ryyryy kuumenee siitä aika lailla. Onnistuneet (ja nopeat!) täppäysstopit 8/10, eli ihan super!! Ne kaks ns. hyviä epäonnistumisia: stoppas kyllä, muttei malttanut jäädä. Nyt pitää testata ohijuoksua kontakteilla katsojien kanssa, saisinko kriittisen ja armottoman kädet-puuskassa-ryhmän paikalle kiitos!

1 comment:

Iitu said...

Hyvältä kuullostaa, tahtoo nopeasti nähdä Ryynin! :)